Högkvalitativa utbildningar i både B och AM-behörighet

  Öresunds Trafikskola

  Ni hittar oss i fräscha lokaler centralt i Malmö och Eslöv

  Välkommen till Öresunds Trafikskola

  Ni hittar oss centralt i Malmö och Eslöv. Vi erbjuder utbildning i både B och AM behörighet i våra fräscha lokaler. Hos oss får du professionell hjälp av våra trafiklärare med att skaffa eller uppgradera ditt körkort i både manuell och automatväxlad bil.

  Vi håller hög kvalitet på vår utbildning och kan skräddarsy utbildningen utifrån just dina förutsättningar. Våra trafiklärare är pedagogiska och kan utbilda på flera språk.

  Har du dyslexi eller inlärningssvårigheter kan vi ge dig extra stöd med enskilda teorilektioner, lättlästa körkortsböcker och ljudskiva.

  Fyll i dina uppgifter nedanför för intresseanmälan!

  Handledarkurs

  Bokningsformulär

   

  Anmälan

  Med anledning av Corona-viruset!

  Vi på Öresunds trafikskola följer utvecklingen noggrant och arbetar aktivt med hur vi som arbetsplats bäst kan hantera och minska spridning av detta.

  Verksamheten fortsätter att drivas som vanligt, våra receptioner kommer att vara fortsatt öppna. Om möjligt kontakta oss gärna via nätet. Vi följer Folkhälsomyndighetens uppmaning om att vi inte ska ta i hand. Våra lärare rengör ratt, växelspak och handtag mellan lektionerna. Om du känner dig sjuk (feber, förkylning, hosta) ber vi dig att inte komma till trafikskolan, kontakta oss via telefon eller e-mail i stället.

  Ordinarie avbokningsregler gäller - senast kl 12.00, vardagen före inbokad lektion

  Ta hand om varandra och använd sunt förnuft!